Hair weave

Heeft u interesse in hair weave, dan zullen wij als eerst naar de structuur, dikte en kleur van uw haar kijken. Aan de hand daarvan kijken wij hoeveel u nodig heeft en welke methode het beste bij uw haarstructuur past. Wij hebben de meeste kleuren op voorraad, zodat wij meteen een haarverlening bij u kunnen plaatsen. Voor het plaatsen van hair weave zijn er verschillende methodes mogelijk bij ons.

Hair weave microringen

Er wordt een pluk van het eigen haar aan een deel van de hair weave bevestigd met twee microringen per plukje (zowel erboven als eronder 1 ring) en dat over de gehele baan. Dit dient voor extra stevigheid. Er zullen hierbij voldoende strengen van het eigen haar gebruikt worden, zodat het gewicht van de baan gelijk verdeeld wordt. Het aantal benodigde banen is afhankelijk van de lengte en dikte van het eigen haar en de wens van een haarverlenging of het toepassen van volume.

Hair weave beaded Sew in

Dit is een methode waarbij zowel microring als draad wordt gebruikt. Het verschil met de microringen methode is dat hierbij de microring niet op de hairweave komen, maar eronder! Waardoor dus een nog mindere zichtbaarheid wordt gecreëerd.

Hair weave braided Sew in

Dit is een methode waarbij er eerst een dunne vlecht langs de hoofdhuid wordt gemaakt en de hairweave er vervolgens aan genaaid wordt met draad.

Het verwijderen van hair weave

Het verwijderen in het geval van microrings is met behulp van de daarvoor bestemde tang de ringen open knijpen en de weft langzaam los halen. En in het geval van de methode met draad het draad voorzichtig los knippen, zonder het eigen haar hierbij te beschadigen.

Clip-extensions

Deze extensions worden speciaal op maat gemaakt voor u, zodat ze perfect in uw haar geplaatst kunnen worden. Het voordeel van deze methode is dat u ze zelf in en uit kunt doen.